Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Barış için Müzik Orkestraları 23 Nisan Konserinde Buluşuyor

20 Nisan 2017 -  Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuk ve gençlerin hayatını müzikle değiştiren Barış için Müzik Vakfı’nın İstanbul, Bursa ve Adalar orkestralarını oluşturan 150 çocuk, 23 Nisan’da şarkılarını geniş kitlelere duyuracak. Venezuela’da aynı amaçla kurulan ve dünyaya yayılan El Sistema’nın müzisyenlerinden Félix Briceño yönetimindeki konserin sunuculuğunu ise Osmantan Erkır yapacak. Konserin geliri, daha çok çocuğun hayatının değişmesine olanak tanıyacak.

“Dünya Saati”ne Allianz Tower’dan destek

29 Mart 2017 -  Allianz Türkiye, 25 Mart Cumartesi günü 10’uncu kez yapılan “Dünya Saati” etkinliği kapsamında, Paris Eyfel Kulesi, Londra Buckingham Sarayı, New York Empire State Binası, Mısır piramitleri ve Türkiye’nin anıt binalarıyla birlikte ışıklarını kapattı. Türkiye’nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower’ın ışıkları, küresel ısınma ve temiz su arzı gibi çevresel sorunların ulaştığı boyuta dikkat çekmek amacıyla 1 saat boyunca kapalı kaldı.

Berna Özdemir

Allianz Türkiye Dış İletişim Müdürü