Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Allianz Türkiye 2017’de 9,2 milyar TL ciro yaptı, 2018’de yatırımda hız kesmiyor

Dengeli portföy yönetimi, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle 2017 yılını başarılı iş sonuçlarıyla tamamlayan Allianz Türkiye, 22,8 milyar Türk lirası aktif büyüklük ve 9,2 milyar ciroyla finansal gücünü korudu. Türkiye’ye yatırımlarına 2018 yılında da hız kesmeden devam eden Allianz, 27 milyon avro yatırımla İzmir’de hayata geçirdiği operasyon merkezi Allianz Kampüs’te hizmet vermeye başladı. Allianz’ın diğer bir yatırımı da 5 milyon avro ile Türkiye’nin ilk akredite deprem laboratuvarı olacak.

Allianz, Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi’nde Sağlık Destek Programı sonuçlarını paylaşacak

Sağlık sigortacılığında sektör lideri olan Allianz, 2017’de hayata geçirdiği Sağlık Destek Programı kapsamında yürüttüğü Diyabet Projesi’nin sonuçlarını Sağlık Teknolojileri Liderler Zirvesi’nde ilk kez paylaşacak.

Allianz Grubu, 2017’yi 126,1 milyar avro gelirle kapattı

2017, sigorta sektöründe doğal afetler sebebiyle en çok zarar yazılan yıl olarak kayıtlara geçerken, bu zorlu dönemde Allianz Grubu gelirlerini bir önceki yıla göre yüzde 3 artırarak 126,1 milyar avroya yükseltti. Faliyet kârını yüzde 0,4 artışla 11,1 milyar avroya çıkaran Allianz, 2017 yılı için belirlediği hedeflere ulaştı

Berna Özdemir

Allianz Türkiye Dış İletişim Müdürü