Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Allianz’a Kristal Elma’dan  8 ödül “Allianz Seninle”ödülleri sildi süpürdü

12 Ekim 2017 - Allianz Türkiye’nin sağlık sigortacılığındaki vizyonunu, duygusal hikâyelerle anlattığı reklam kampanyası “Allianz Seninle”, Kristal Elma Yarışması’nda, biri “Büyük Ödül” olmak üzere 5 ödül kazandı. Dijital ve Sosyal Medya Kategorisi’nde de 2 ödülün sahibi olan Allianz Türkiye, “Yılın Yaratıcılığa Cesaret Veren Reklamveren Özel Ödülü”nü de alarak, yarışmadan toplam 8 ödülle döndü.

Allianz Türkiye’den sürdürülebilirlik alanında bir ilk daha: Sigorta sektörünün ilk sürdürülebilirlik raporu Allianz Türkiye’den

11 Ekim 2017 - Yaklaşık bir yıl önce sektörünün ilk sürdürülebilirlik modelini yayımlayan Allianz Türkiye, yoluna yeni ilklere imza atarak devam ediyor. Sigorta sektörünün lideri ve güçlü finans kuruluşu Allianz Türkiye, Küresel Raporlama İnisiyatifi (GRI G4) kriterleri ve Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Raporu doğrultusunda hazırladığı sürdürülebilirlik raporunu yayımlayarak, sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Rapor, sürdürülebilirlik stratejisini, sürdürülebilirlik performansını ve örnekleri paylaşması açısından da, Türkiye sigorta sektörü için bir ilk niteliğinde.

Berna Özdemir

Allianz Türkiye Dış İletişim Müdürü